Izmir/Kusadasi: En-uges rejser

Izmir/Kusadasi: En-uges rejser

Rejseforløb:

Der er både mulighed for afrejse fra Kastrup el. Billund – husk at tjekke datoen og tidspunktet på rejsebeviset. Se kommende afrejsedatoer her.
Vi flyver mod byen Kusadasi som er en pragtfuld ferieby med masser af strand og sol, men også attraktive forretninger og natteliv.

Fredag: Det anbefales at møde i lufthavnen ca. to timer inden afrejse. I forhallen finder du som regel Scanways guider, som hjælper dig på godt på vej. Du kan dog altid orientere dig på informationstavlerne i forhallen, omkring hvilke check-in-skranker du skal benytte. Lignende informationstavler er at finde i tax free-området efter check-in, hvor du finder information omkring hvilken gate du skal til. Hvis du er i tvivl, kan du altid forhøre dig i lufthavnens information el. hos Scanways guider. NB: Husk at medbringe rejsebeviset, som du har modtaget med posten samt dit pas!

Lørdag: Kl. 08:45 bliver du hentet af en guide fra KirurgiRejser på hotellet. I fællesskab kører vi 110 km (ca. 1 – 1½ time) mod Izmir hvor det første skridt på vejen mod dit nye syn, forundersøgelserne, finder sted. Forundersøgelserne er tidskrævende (ca. 3 – 4 timer), og tager meget længere tid end selve behandlingen. Der undersøges her grundigt, om du er endeligt egnet til øjenoperationen. Du skal regne med at tilbringe hele dagen i Izmir – du er først tilbage i Kusadasi på hotellet sent om aftenen.
Det er også i dag at du får foretaget selve operationen. Efter forundersøgelsen tidligere på dagen, vil du have aftalt et tidspunkt med øjenlægerne på hospitalet. I det øjeblik din øjenoperation afsluttes, er dit nye syn en realitet!
NB: her kan du læse om brug af øjendråber, make-up og badning efter operationen.

Søndag: Kl. 08:45 bliver du hentet af en guide fra KirurgiRejser på hotellet. Vi tager turen til Izmir igen, hvor der vil blive foretaget en efterkontrol. Dette sker for at sikre, at din øjenoperation er forløbet optimalt, og dit syn er som det skal være. Du kan regne med at være tilbage på hotellet i Kusadasi ca. tre timer senere (transport medregnet).

Mandag – torsdag: I disse dage er der frit slag. Dagene er helt fri, og du sætter selv grænserne for dine aktiviteter. Gennem Scanway har du mulighed for at tilmelde dig til nogle attraktive udflugter mm. Hør nærmere om dette hos Scanways guider i receptionen på hotellet.

Fredag: I dag er det tid til at vende næsen hjemad. Gruppen mødes i hotellets information, og i fællesskab tager vi til Izmir Airport (m. Scanway), hvorfra vi tager flyet hjem mod København el. Billund – alle med et helt nyt og forbedret syn.

Bemærkninger:

Ovenstående rejsebeskrivelse er vejledende. Der kan forekomme ændringer i programmet fra rejse til rejse, afhængig af specifikke omstændigheder. Det vigtigt at overholde mødetiderne, da afgangstiderne skal overholdes. Det er den rejsendes eget ansvar at møde til de angivne mødetidspunkter.


« Tilbage