Izmir: 3-dages rejser

Izmir: 3-dages rejser

Kort om rejsen:

Afrejsedagen på vores 3-dages rejser er som regel om torsdagen. Som tages et fly omkring middag fra Københavns Lufthavn. KirurgiRejser samlingssted er ved Turkish Airlines’ billetsalg (NB: ikke check-in skranken), på tidspunktet angivet i informationspapirene, som modtages i god tid inden afrejsedagen. Ankomst til Izmir Airport hen på eftermiddagen el. om aftenen (lokal tid).

NB: De endelige tidspunkter fremgår af ordrebekræftelsen (el. patientens flybillet).

Rejsen i detaljer:

Torsdag Du møder op i Københavns Lufthavn. Her mødes du med en repræsentant fra KirurgiRejser og de andre i gruppen. Rejsemålet er Izmir. Som regel er med mellemlanding i Istanbul. Fra Izmir Lufthavn bliver du transporteret til hotellet, som ligger cirka 20 km fra lufthavnen. Du har nu mulighed for at bruge resten af dagen til lige hvad du har lyst til!

Fredag På dag to vil du med den danske guide og resten af gruppen bevæge dig mod klinikken. Her vil du tage det første skridt på vejen mod dit nye syn: forundersøgelsen. Forundersøgelsen er rimelig tidskrævende – og tager meget længere tid end selve behandlingen. Klinikken undersøger her grundigt og endegyldigt, om du er egnet til den ønskede operation.
Det er også denne dag at du får foretaget selve operationen. Efter forundersøgelsen tidligere på dagen, vil du have aftalt et tidspunkt med en øjenlæge på hospitalet. I det øjeblik din øjenoperation afsluttes, er dit nye syn en realitet!

Lørdag På tredjedagen bliver der foretaget efterkontrol. Dette sker for at sikre, at din operation er forløbet korrekt og optimalt. Herefter er der mulighed for at tage på egen hånd el. med andre fra gruppen på sightseeing i Izmir.
Senere på dagen er det tid til at vende næsen hjemad. Gruppen mødes i hotellets lobby, og i fællesskab tager vi til Izmir Lufthavn, hvorfra vi tager flyet hjem mod København – alle med et helt nyt og forbedret syn. Hjemkomst er som regel sen aften.
Husk at du senest kl. 12 skal checke ud af hotelværelset, men det er muligt at lade bagagen blive opbevaret på hotellet. Hvis der ikke checkes ud til tiden, risikerer man at betale for en dag ekstra på hotellet.

NB: Der kan forekomme ændringer i programmet afhængig af specifikke omstændigheder.


« Tilbage