ICL-teknologien

Om behandlingen

ICL er et godt alternativ eller supplement til LASIK-teknologien. ICL egner sig bedst til unge patienter, idet man dermed sikrer sig, at personen kan bevare sin naturlige omstilling fra fjern til nær uden brug af læsebrille. Dette er en egenskab i øjet som svækkes med alderen, derfor anbefales ICL-teknologien ikke til ældre patienter.

ICL er en behandlingsform, hvor der implanteres en ny, kunstig linse i øjet, og dermed fungerer som en kontaktlinse der blot ikke skal/kan skiftes ud af patienten selv. Således opnår du et normalt syn og i visse tilfælde er det muligt at foretage en kombination af både ICL og LASIK, hvis man har bygningsfejl i øjnene, da ICL netop ikke kan gå ind og korrigere for dette.

Teknologien korrigerer for lang- eller nærsynethed og er et godt alternativ eller supplement til LASIK-teknologien, idet patienter med abnorme hornhinder her stadig har mulighed for behandling.

– Patienter med en for stor styrke (se vores skema over hvilken behandlingstype der egner sig bedst til netop dig, her), har også bedre muligheder for at blive behandlet med ICL-teknologien.

Under et ICL-indgreb er der (som ved de fleste andre kirurgiske indgreb) risici i form af infektion, blødning og uforudsete operative komplikationer, men disse risici er lave og komplikationer er yderst sjældne.


« Tilbage