Vores kirurger og professorer

Vores kirurger og professorer

Vælger du at rejse med KirurgiRejser, skal du vide at du er i gode hænder. Kvaliteten er for os meget vigtig, og det arbejde som udføres, skal stemme overens med dine ønsker. Derfor samarbejder KirurgiRejser kun med klinikker og hospitaler som vi ved har kompetencer til at udføre et godt stykke arbejde, og som har kirurger og professorer som er internationalt anerkendte.
KirurgiRejser.dk har tilknyttet mere end 15 professorer, kirurger og læger samt har ydermere tilknyttet mere end 80 landsdækkende psykologer, diætister og støtte- kontaktpersoner.

Nedenfor kan du se et udpluk af de kirurger og professorer som vi samarbejder med…

Fedmeoperationer: Dr. Bruno Dillemans er en særdeles anerkendt og verdenskendt kirurg inden for vægttabskirurgi (herunder Mac Lean, Gastric Bypass og Balloon). Han har seks assistenter under sig og sammen med dette team har han udført over 5000 vægttabsoperationer. Dr. Bruno Dillemans er bestyrelsesmedlem hos BGES (Belgian group of Endoscopic Surgeons), BSOS (Belgian Section of Obesity Surgery) og Digestive Expert for the IRCAD (Strassbourg). Ydermere var han fra 1996 – 2005 både vice- og præsident på St. Jan Hospital.

Læs mere om Dr. Dillemans hospital…

Fedmeoperationer: Prof. Jan Paul Mulier er anæstesiolog på St. Jan Hospital i Belgien. Han har en omfattende uddannelse som dækker bredt. Klik nedenfor for at læse mere om hans uddannelse.

Læs mere om Prof. Jan Paul Muliers hospital…

Øjenkirurgi: Professor Mahmut Kaskaloglu har viet 28 år af sit liv på at undervise om og praktisere oftalmologi. Hvert år udfører han mere end 2000 øjenkirurgiske indgreb, ligesom han holder flere foredrag og forelæsninger. Han blev i 2002 tildelt Best of the Show Award på American Academy of Ophthalmology Congress i Orlando.

Læs mere om Professor Kaskaloglus hospital…


« Tilbage