Sofie fik større bryster i Litauen

Hejsa

Jeg vil bare fortælle jer om, hvor glad jeg er for min nye brystoperation, som jeg fik lavet i Litauen i sommeren 2012. Jeg må ærlig talt indrømme, at jeg var en smule skeptisk, da jeg først hørte om Litauen. Ikke fordi jeg havde så meget kendskab til landet, men af en eller anden grund, lød det ikke rigtigt så godt i mine øre.

Men efter jeg så billeder af klinikken, beliggenheden og faciliteterne, kom jeg på andre tanker og undersøgte det lidt nærmere. Jeg fandt ud af, at kirurgen var topprofessionel og havde meget erfaring. Og altså på ingen måder discount, selvom jeg kom til at spare en god sjat penge i forhold til Danmark.

Da jeg ankom til lufthavnen i Kaunas, blev jeg hentet af patientkoordinatoren. De var alle utroligt flinke – jeg blev kørt til hotellet. Næste dag fik jeg foretaget alle forundersøgelser, valgte endelig størrelse (375 ml), og allerede samme dag blev jeg opereret.

Nu er jeg en rimelig høj pige, 176 cm og vejer 62 kilo, så jeg ville gerne have lidt ekstra fylde, så det passede til min krop, som jo ikke er helt lille 🙂

Før hen var jeg en b/c, så det var ikke fordi jeg havde små bryster. Men efter operationen blev jeg en g/h. Synes selv, nu når jeg skriver det, at det lyder ret voldsomt, men jeg synes det passer rigtig godt proportionelt.

Det eneste der godt kunne være lidt besværligt var nogle gange, at de havde lidt accent. Så man skulle engang i mellem koncentrere sig lidt ekstra, for at høre hvad de sagde.

Men alt i alt, så er jeg super glad for resultatet. De er så smukke og føles helt naturlige 🙂

 

Kærlig hilsen

Sofie

 


« Tilbage