Hvem er vi?

Hvem er vi?

KirurgiRejser er Danmarks største og ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udlandske hospitaler.
KirurgiRejser tilbyder kvalitetsbevidst sundsheds- og kosmetisk kirurgi på anerkendte, kompetente og specialiserede hospitaler i udlandet til hele Norden, samtidig med, at der opnås besparelser på op imod 70 %.
KirurgiRejser hospitaler er desuden godkendt af Sygeforsikring Danmark så der er mulighed for tilskud til sin operation i udlandet…

Hvorfor vælge KirurgiRejser?

Sikkerhed

Alle vores kirurger og hospitaler alle internationalt anerkendte for deres erfaring og gode resultater. Samtlige kirurger og hospitaler har naturligvis patientforsikringer, hvis der mod forventning skulle opstå komplikationer.

Kvalitet

KirurgiRejser går ikke på kompromis med kvaliteten, tværtimod. Vi sætter kvaliteten i højsæde, og vores klinikker benytter kun specialuddannet personale som har omfattende erfaring med danske og vestlige patienter. Ydermere benyttes de nyeste teknologier og internationalt anerkendte kirurger og professorer. KirurgiRejser sætter en dyd i at udvælge netop de hospitaler hvis resultater taler for sig selv.

Besparelser

Vores klinikker er langt billigere end de danske. Besparelser på over 50 % er reglen snarere end undtagelsen – og så får du en ferie med i købet

Ingen venteliste

Hos KirurgiRejser springer du ventelisten over. I Danmark er det velkendt at hospitalerne har lange ventelister, disse undgår du ved at vælge KirurgiRejser. Du kan komme til når det passer dig, og typisk inden for 1 – 2 uger!

Tilskudsmuligheder

Selvom vores behandlinger foregår i udlandet, er der ofte økonomisk støtte at hente hjemmefra.

Finansiering

KirurgiRejser har indgået en fornem aftale med Sparbank Vest som stiller vores kunder rentefrie og lavrentelån tilgængelig.

Let og enkelt

Udfyld bestillingsformularen her på siden, så klarer vi resten. Vores rejseguide er med fra start til slut.

Service

Vores servicemindede rejsekonsulenter sidder tilgængelige direkte på telefon +45 | 35 38 77 77 hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os skriftligt ved at udfylde formularen på denne side…

Mere om KirurgiRejser…

Se patienternes beretningerSe omtale i medierne

Om vores kirurger og professorer

KirurgiRejser.dk's etik & standarder


« Tilbage