Rejseforløbet

Rejseforløb til Acibadem Healthcare Group

Der arrangeres ikke grupperejser til Acibadem Healthcare Group i Tyrkiet. Rejsen foregår således på egen hånd og uanset om du ønsker at rejse med bil (kør-selv), tog, bus eller fly, er der mulighed for at blive afhentet af klinikkens personale ved ankomst. Vi kan hjælpe dig med at arrangere transport og hotel for dig, men du er også meget velkommen til selv at stå for dette.

Acibadem Healthcare Group blev grundlagt i 1991, og er den dag i dag en af de førende institutioner i Tyrkiet på området for private sundhedsydelser. Acibadem Healthcare Group består nu af 21 hospitaler og 17 medicinske centre og er blevet verdens næststørste kæde inden for sundhedsydelser. Afhængig af din operationstype, sørger vi for at du bliver visiteret til det rigtige hospital.

Rejseforløbet:

Telefonisk kontakt under hele forløbet Under hele rejseforløbet kan der opnås kontakt til KirurgiRejser på vores akutnumre på tlf.+45 20 27 07 77 el. +45 60 60 81 84, som er vores rejsetelefoner som er åbne 24 timer i døgnet.
Første dag Du ankommer til Istanbul, Tyrkiet og bliver hentet af hospitalets personale og transporteret til dit hotel. Acibadem Healthcare Group har indgået en aftale med forskellige hoteller som vi anbefaler vores patienter (og eventuelle medrejsende) at blive indlogeret på. Hotellerne er nye og flotte, og ligger lige nær gågaden og centrum i Istanbul. Her kan du nyde din første dag og lade op til næste dag på hospitalet.
Anden dag Du skal møde tidligt på Acibadem Healthcare Group til konsultation, evt. forundersøgelser og efterfølgende operation. I nogle tilfælde kan forundersøgelser blive foretaget samme dag som operationen, ellers bliver operationen skubbet til dagen efter (dette bliver du informeret om allerede inden afrejse, hvis forundersøgelser og operation ikke kan ske på samme dag). Alt afhængig af hvilken operation du skal have, er der typisk  2 -3  overnatninger på hotel .
Tredje dag Med mindre der er flere dages indlæggelse forbundet med din operation, kan du i dag vende næsen hjemad. Inden du forlader hospitalet, vil du få foretaget efterkontroller og opfølgende behandling. Som regel anbefales det at blive et par dage ekstra i Istanbul, så du er i nærheden af hospitaletog kan få yderligere efterkontrol hvis nødvendigt. Allerede inden afrejse får du besked om hvor mange dage du minimum skal blive i Istanbul.


« Tilbage