Hvordan kommer jeg i gang?

Hvordan kommer jeg i gang?

Nedenfor er forløbet fra fra første henvendelse, til din rejse er bestilt og du er klar til at rejse beskrevet. Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte os ved at klikke her

Utrolig nemt og lige til

Telefonisk kontakt under hele forløbet Kontakt KirurgiRejser enten telefonisk el. pr. mail, info@KirurgiRejser.dk med en kort beskrivelse af hvilken slags tandbehandling du ønsker – ud fra dette er det muligt at udregne et prisoverslag ud fra vores prisliste, men bemærk at det kun er vejledende, da der kan være behov for yderligere (eller færre) behandlinger, efter grundige forundersøgelser.
NB: Under hele rejseforløbet kan der opnås kontakt til KirurgiRejser på vores akutnumre på tlf. +45 20 27 07 77 el. +45 60 60 81 84, som er vores rejsetelefoner som er åbne 24 timer i døgnet.
Trin 2 Lynhurtigt få du tildelt en behandlingsdato efter eget valg, og du kan allerede nu booke flybilleder. Du indsender en kopi af din flybillet til os, så sørger vi for at du bliver afhentet ved ankomst, af klinikkens personale. Du bestemmer naturligvis helt selv hvor du vælger bo under opholdet i Kaunas. KirurgiRejser anbefaler et par stykker, som vi naturligvis gerne vil hjælpe dig med at bestille, hvis ønskes.
Trin 3 Alt er nu på plads, og nu kan du bare slappe af og glæde dig….. men fornøjelsen er kort, da det netop er når alt er på plads, at du modtager en ordrebekræftelse fra os, med nogle vigtige informationer i forbindelse med din rejse, herunder også information om den knap så sjove betaling 🙂
Afrejse og tandbehandling på BMP Klinik i Kaunas, Litauen.

« Tilbage