Rejseforløb til Kina

Rejseforløb.

Rejser til Kina foregår på egen hånd. Du vil blive afhentet af vores guide (el. hospitalspersonale) i lufthavnen ved ankomst. KirurgiRejser kan arrangere transport og hotel for dig, eller også kan du selv stå for dette.
Afrejsedato aftales med KirurgiRejser efter indsendelse af lægejornaler. Som regel skal man regne med at skulle tilbringe 4 – 6 uger i Kina i forbindelse med sin stamcellebehandling.

Rejseforløbet:

Telefonisk kontakt under hele forløbet Under hele rejseforløbet kan der opnås kontakt til KirurgiRejser på tlf. (+45) 20 27 07 77 som er vores rejsetelefon som er åben 24 timer i døgnet.
Første dag Ankomst til Kina er som regel omkring middag, lokal tid. Du vil her blive afhentet af vores guide el. hospitalets personale, som sørger for at transportere dig til enten direkte til hospitalet, el. til dit hotel.
Anden dag Du skal møde som aftalt på hospitalet til konsultation samt diverse undersøgelser. Nærmere forløb vil blive aftalt denne dag. Du vil denne dag (hvis du ikke allerede blev indlogeret på hospitalet på dag 1) også få tildelt en stue hvor du skal være indlagt i den kommende periode. Stuerne er forholdsvis store med mulighed for ophold for en til to medrejsende. På stuerne findes der typisk computer med tilhørende Internetforbindelse, TV, telefon og køkkenniche. Der er således god mulighed for at skabe en ordentlig tilværelse. Alle stuerne har mulighed for aflåsning.
Tredje dag Alle undersøgelser kan ikke foretages på dag to, hvorfor du højst sandsynligt også skal igennem flere undersøgelser på dag tre. Der vil komme nærmere information omkring længden af dit ophold i Kina mm. på denne dag, med mindre andet aftales med hospitalet.

« Tilbage