Rejseforløbet

Rejseforløbet

Der arrangeres ikke grupperejser til BMP Klinik i Litauen. Rejsen foregår således på egen hånd og uanset om du ønsker at rejse med bil (kør-selv), tog, bus eller fly, er der mulighed for at blive afhentet af klinikkens personale ved ankomst. Vi kan hjælpe dig med at arrangere transport og hotel for dig, men du er også meget velkommen til selv at stå for dette.

Rejseforløbet:

Telefonisk kontakt under hele forløbet Under hele rejseforløbet kan der opnås kontakt til KirurgiRejser på vores akutnumre på tlf.+45 20 27 07 77 el. +45 60 60 81 84, som er vores rejsetelefoner som er åbne 24 timer i døgnet.
Første dag Du ankommer til Kaunas, Litauen og bliver hentet af klinikkens personale og transporteret til dit hotel. KirurgiRejser har indgået en aftale med Kaunas City Hotel, som vi anbefaler vores patienter (og eventuelle medrejsende) at blive indlogeret på. Prisen for et enkeltmandsværelse er ca. kr. 250,- el. for et dobbeltværelse kr. 300,-. Hotellet er helt nyt og flot, og ligger lige ved gågaden og centrum i Kaunas. Her kan du nyde din første dag og lade op til næste dag på klinikken.
Anden dag Du skal møde tidligt på BMP Klinik du skal have forundersøgelser, konsultation med tandlægen og efterfølgende behandling. I nogle tilfælde kan forundersøgelserne bliver taget dagen inden behandlingsdagen, hvis dette ønskes. Alt afhængig af hvor omfattende din behandling bliver, får du nøje instrukser om det videre forløb fra efter behandlingen.
Tredje dag Med mindre der er flere dages indlæggelse forbundet med din operation, kan du i dag vende næsen hjemad. Inden du forlader klinikken, vil du få foretaget efterkontroller og opfølgende behandling. Allerede inden afrejse får besked om hvor mange dage du minimum skal blive i Kaunas i forbindelse med din tandbehandling.

« Tilbage