Hvordan kommer jeg i gang?

Hvordan kommer jeg i gang?

Nedenfor er forløbet fra fra første henvendelse, til din rejse er bestilt og du er klar til at rejse beskrevet. Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte os ved at klikke her…

Kort forklaring:

  1. Indsendelse af digitalbilleder (billederne skal tages fra en afstand af min. 1 meter og patienten skal være oprejst og med armene ned langs siden) til info@KirurgiRejser.dk med information om patientens alderhøjde og vægt + ønsket operationsdato (el. -periode). Hvis du ønsker en brystforstørrende operation, bedes du ligeledes angive ca. hvilken størrelse implantater du ønsker (den endelige størrelse fastsættes først til konsultationen med kirurgen).
  2. Modtagelse af kirurgernes vurdering og tilbud på operationen
  3. Aftale afrejse- samt operationsdato
  4. Modtagelse af ordrebekræftelse og vigtige dokumenter
  5. Betaling af operationen
  6. Afrejse og operation

Detaljeret forklaring:

Trin 1 For at få en lægelig vurdering, bedes du indsende nogle digitalbilleder af de kropsdele den ønskede operation omfatter til info@KirurgiRejser.dk. Herudover, skal der i mailen være information om patientens alder, vægt og højde og være angivet ønsket operationsdato (el. interval).Digitalbillederne benyttes af vores kirurger til følgende:
Trin 1
  • Vurdering af hvorvidt du fysisk egner dig til operationen
  • Vurdering af hvor omfattende operationen bliver
  • Angive et tilbud på operationen
  • Angive en mulig operationsdato

Når digitalbillederne er indsendt til os (sammen med en kort beskrivelse af dine ønsker), går der som regel én til tre hverdage før du kan forvente at modtage svar på din henvendelse.

Trin 2 Når operationsdatoen er på plads, vil du modtage en ordrebekræftelse med information omkring betaling mv. Du vil ydermere modtage nogle vigtige dokumenter forbundet med din operation, bl.a. et helbredsskema samt et dokument som indeholder en række prøver du skal have foretaget forud for operationen (bl.a. blod og urin). Det er også muligt at foretage alle prøver på BMP Klinik i Kaunas, Litauen forud for operationen.
Trin 3 Bestillingen er nu gennemført, og du kan se frem til din operation på BMP Klinik i Kaunas, Litauen. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du skulle have spørgsmål under forløbet.

« Tilbage