BMP Klinik (Kaunas, Litauen)

BMP Klinik (Kaunas, Litauen)

På BMP Klinik i Kaunas, Litauen tilbyder vi overordnet vores patienter tre forskellige slags ydelser; kosmetisk plastikkirurgi, tandbehandling og helbredsundersøgelser. Det er muligt at kombinere flere forskellige ydelser under samme besøg.

BMP Kliniks koncept bygger på en kombination af professionelle og særdeles erfarne specialister, med patienternes ønsker og sikkerhed i fokus, samtidig med priser som er i bund. Personalet utrolig varmt og imødekommende, og det er med til at give patienten en optimal oplevelse i trygge rammer.

BMP Klinik blev etableret i 1993. Det er det ældste og et af de største private behandlingscentre i Litauen. BMP Klinik tilbyder kvalitetsbevidste lægelige ydelser til ikke blot indbyggere i Litauen, men også gæster fra udlandet, fra en lang række forskellige lande. Moderne diagnosticerings- og behandlingsmetoder, sparet tid og penge, behagelig service – alt dét oplever du i forbindelse med dit besøg på BMP Klinik.
På BMP Klinik bliver mange både lokale og internationale patienter dagligt diagnosticeret og behandlet alt imens de bliver udførligt konsulteret og rådgivet. BMP’s konstante stigende succes skyldes bl.a. deres nære patientforhold, som har medført gensidig respekt og tillid.

BMP Klinik tilbyder mere end 1.000 forskelige medicinske ydelser, herunder bl.a. kosmetisk plastikkirurgi, terapeutisk-, forebyggende-, diagnosticering, rehabilitering, pleje mm.

Mere end 500 forskellige laboratorieanalyser udføres hurtigt og præcist for patienterne på klinikken. Analyserne rækker vidt fra de sædvanlige blodanalyser, til meget mere komplekse undersøgelser om humangenetik og molekylær diagnostik.

BMP Klinik sætter en dyd i at benytte den absolut mest sikre og moderne teknologi til undersøgelse og behandling af deres patienter. Klinikken samarbejder med de mest pålidelige leverandører af udstyr og medicinske redskaber.

Beauty World

“Beauty World” er en afdeling på BMP med dermatologi- og kosmetologi, startet i 1995. For femten år siden var Beauty World en af de første i Litauen til at anvende medicinske lasere til fjernelse af hudderivater. Og vi er fortsat førende inden for innovation. Vi tilbyder vores kunder de individuelt valgte, sikreste og mest kvalitative løsninger ved at anvende vores langsigtede erfaring og State-of-the-art og sikreste medicinske teknologier.
Holdet består af anerkendte og erfarne dermatologer, onkologer-kirurger, plastikkirurger og kosmetologer, der alle sætter pris på sundhed og skønhed.

Tandbehandling

Hos BMP kan du slippe af med tandpinen samtidig med at du får en helt nyt og flot smil. Bliv behandlet af de bedste specialister inden for odontologi; kirurger, periodontologer, protese specialister, og specialtandlæger.  BMP’s tandlæger tilbyder alle former for tandpleje og behandling – og så oven i købet til en tredjedel af prisen i forhold til i Danmark. Du har naturligvis også mulighed for at få tilskud fra Sygeforsikring Danmark og den offentlige sygesikring.

Dr. Dainius Balčiūnas

Dr. Dainius Balčiūnas

Dr. Balčiūnas er en utrolig dygtig og anerkendt kosmetisk plastikkirurg, som har været i medier adskillelige gange for sit flotte arbejde. Han dimitterede fra Šiauliai 7. Secondary School i 1984 og har nu siden 2006 været præsident for Lithuanian Reconstructive and Plastic Surgery Association.

Dr. Dainius Balčiūnas var én af de første plastikkirurger i Litauen til at anvende den nyeste Crisalix 3D-simulations-teknologi. Med Crisalix 3D-simulation kan Dr. Balčiūnas visualisere resultatet af din plastikkirurgiske operation, før operationen rent faktisk finder sted. Således kan du få besvaret et af de største spørgsmål i forbindelse med plastikkirurgi: “Hvordan kommer jeg til at se ud efter min operation?”.

 • A real member of European and International Reconstructive Plastic Surgery Associations (ESPRAS and IPRAS)
 • Since 2006 President of Lithuanian Reconstructive and Plastic Surgery Association
 • A real member of Lithuanian Reconstructive and Plastic Surgery Association
 • A real member of Lithuanian Hand Surgery Association
 • Apprenticeships: Kassel, Leverkusen, Bad Oelhausen, Rottenburg/Wuemme, Nordstedt hospitals (Germany); Madrid, Guadalajara hospitals (Spain);
 • Clinics of Atlanta University (USA); Paris University Hospital and Clinic (France)
 • Since 1993 in Vilnius Red Cross Hospital works as a doctor of plastic reconstruction surgery – micro-surgeon
 • Since 1992 until 2006 was a scientific assistant in Vilnius University Medical Faculty, plastic reconstruction surgery
 • In 1992 apprenticeship in University Hospital in Vienna (Austria), in a clinic of prof. H. Millesi
 • In 1989 together with the fold established an Association of Lithuanian Students Medics (LIMSA)
 • Since 1985 until 1987 martial medical service
 • Since 1984 until 1992 studied in Kaunas Medical Institute (Kaunas Medicine University) speciality of therapeutic medicine
 • In 1984 graduated from Šiauliai 7th Secondary School (currently it is S. Šalkauskis Gymnasium)

« Tilbage