Kosmetisk plastikkirurgi

KirurgiRejser på TV2

BMP Klinik, Kaunas Litauen

På BMP Klinik i Kaunas, Litauen tilbyder vi overordnet vores patienter tre forskellige slags ydelser; kosmetisk plastikkirurgi, tandbehandling og helbredsundersøgelser. Det er muligt at kombinere flere forskellige ydelser under samme besøg.

KirurgiRejser tilbyder alle former for kosmetisk plastikkirurgi, og sætter en dyd i at samarbejde med klinikker som benytter de nyeste teknologier, og med meget erfarne kirurger, som er vant til at arbejde phlebectomymed internationale patienter.

BMP Klinik tilbyder som den første klinik i de baltiske lande laserbehandling af åreknuder (laser phlebectomy). Behandlingsmetoden er væsentligt bedre end den traditionelle, kirurgiske metode. Læs mere her:
Laserbehandling af åreknuder (Laser Phlebectomy)

Laserlipolyse
BMI Klinik tilbyder helt eksklusivt, og som de eneste i Litauen, den nyeste teknologi inden for fedtsugning, laserlipolyse.
Laserlipolyse går også under navnet ”smart lipo”. Her bruges en laserstråle til at ødelægge fedtcellerne, der ligger under huden på maven. På den måde nedbrydes fedtdepoterne, og de skulle herefter blive destrueret af kroppens egne hvide blodlegemer. Ved større fedtdepoter suges det nedbrudte fedt ud. Der opnås som regel et bedre og pænere resultat end traditionel fedtsugning, og patienten heler hurtigere efter operationen.
Klik her for at læse mere om fedtreduktion med laserlipolyse

Erbium laser
Hos BMP Klinik tilbyder vi nu den utroligt effektive Erbium laser som med fantastiske resultater kan behandle bl.a. rynker el. foretage ikke-kirurgisk ansigtsløft. Laseren er internationalt anerkendt og blevet bevist utrolig præcis og effektiv. Glimrende resultater ses allerede efter en enkelt behandling.
Klik her for at læse mere om erbium laser

3D-simulation
På BMP Klinik benytter de desuden den nyeste Crisalix 3D-simulations-teknologi. Med Crisalix 3D-simulation kan kirurgen visualisere resultatet af din plastikkirurgiske operation, før operationen rent faktisk finder sted. Således kan du få besvaret et af de største spørgsmål i forbindelse med plastikkirurgi: “Hvordan kommer jeg til at se ud efter min operation?”.

JoyJoy og Mia med KirurgiRejser til Lituaen
I sæson 5 af den populære serie Mig og min mor på Kanal 4, kan du følge Joy og Mia på deres tur til Lituaen med KirurgiRejser, hvor de bliver behandlet på vores eksklusive BMP Klinik.

Se afsnittene her her.

Her kan du se flere billeder fra turen.

Læs mere om…

Læs mere om behandlingerne Læs mere om klinikkerne

 Læs mere om rejseforløbet Læs mere om priserne

 


« Tilbage