Helbredsundersøgelser

Helbredsundersøgelser

På BMP Klinik i Kaunas, Litauen tilbyder vi overordnet vores patienter tre forskellige slags ydelser; kosmetisk plastikkirurgi, tandbehandling og helbredsundersøgelser. Det er muligt at kombinere flere forskellige ydelser under samme besøg.

KirurgiRejser tilbyder nu helbredsundersøgelser som den eneste på markedet.

En helbredsundersøgelse kan henvende sig til mange forskellige mennesker. KirurgiRejser har lavet tre universelle helbredsundersøgelsespakker, som dækker alle patienter. Herudover er der mulighed for at tilkøbe nogle tillægspakker, afhængig af køn mv..BMP Klinik og diagnosecenter har stor erfaring inden for, og er specialiseret i helbredsundersøgelser. BMP Klinik foretog de første helbredsundersøgelser af patienter tilbage i 1993.Der er mulighed for at tilvælge en lang række ekstra undersøgelser, hvis du enten selv ønsker en særlig undersøgelse eller hvis lægen finder grund til det ved helbredsundersøgelsen. Dette kan skræddersyes efter patientens ønsker, alder, køn og evt. sygdomme.Vi tilbyder også disse pakkeløsninger til virksomheder – eventuelt kan en virksomhedsaftale indgås. Kontakt KirurgiRejser her. Alle vores sundhedstjek er gratis.

Sundhedstjek og helbredsundersøgelser

Et sundhedstjek inkluderer bl.a. at patienten skal udfylde et omfattende spørgeskema, til en forebyggende samtale med livsstilssygeplejerske, måling af blodtryk, puls, blodsukker, BMI, taljemål og tilrettelæggelse af personlig handlingsplan.

Helbredsundersøgelser inkluderer herudover også grundige fysiske undersøgelser (blod, urin, EKG, MR-/CT-scanning, røntgen, ultralyd, mammografi, kikkertundersøgelse mv.), laboratorietest af blodprøver og fysisk formåen. Ydermere får patienten en evaluering af risiko for fremtidige sygdomme eller tilstande og feedback i form af rådgivning.

Formål med helbredsundersøgelser

Formålene med helbredsundersøgelser er at få vished om hvorvidt kroppens organer fungerer optimalt, vurdere patientens helbredsmæssige status og risikoniveauet for helbredsmæssige problemer. På samme tid informere og rådgive patienten mhp. at motivere denne til at implementere ændringer for at mindske risikofaktorerne og den vej igennem forbedre patientens livskvalitet.

Udover ovenstående kan helbredsundersøgelser på arbejdspladser hjælpe arbejdsgivere med måling og overvågning af de ansattes helbredsmæssige status, opbygge resultatorienterede helbredsfremmende programmer, give information om de ansattes produktivitet, evaluere ændringer i sundhedsadfærd og helbredsmæssige risici over tid samt engagere ansatte (såvel som arbejdsgivere) i varetagelsen af helbredes. Herudover kan helbredsundersøgelserne anvendes til at nedbringe sygefraværet på mange arbejdspladser.

Pris- og kvalitetsgaranti

Når du får lavet helbredsundersøgelser igennem KirurgiRejser er der naturligvis både pris- og kvalitetsgaranti!

Derfor skal du vælge KirurgiRejser… … kvalitet og sikkerhed er i højsæde!

 • Bliv undersøgt med den nyeste teknologi
 • I Danmark er der lang ventetid til hver undersøgelse
 •  … samtidig vil det koste noget nær det ti-dobbelte!
 •  Vi tilbyder naturligvis pris- og kvalitetsgaranti
 • Undersøgelse med avanceret teknologi
 • Stor kapacitet og ingen venteliste
 • Omfattende assistance af vores rejsekoordinator.
 • KirurgiRejser har eksisteret siden 2004.
 • … mere end 13.000 patienter har været af sted.
  Hvad venter du ?! 🙂

Læs mere om…

Læs mere om hospitalet Læs mere om rejseforløbet

Læs mere om priserne

 


« Tilbage