Rejseforløbet

Rejseforløbet

Der arrangeres ikke grupperejser til North Cyprus IVF Center / Dr Savaş Özyiğit   på Cypern. Vi kan hjælpe dig med at arrangere transport og hotel for dig, men du er også meget velkommen til selv at stå for dette.

Rejseforløbet:

Telefonisk kontakt under hele forløbet Under hele rejseforløbet kan der opnås kontakt til KirurgiRejser på vores akutnumre på tlf.+45 20 27 07 77 el. +45 60 60 81 84, som er vores rejsetelefoner som er åbne 24 timer i døgnet.
Første dag Du ankommer til Ercan International Airport, Cypern og bliver hentet af klinikkens personale og transporteret til dit hotel. KirurgiRejser har indgået en aftale med tre forskellige hoteller, som vi anbefaler vores patienter (og eventuelle medrejsende) at blive indlogeret på. Her kan du se mere hotellerne og priserne. Ved indlogering på et andet hotel end de tre nævnte, skal lokaltransport selv arrangeres.
Anden dag På aftalt tidspunkt bliver du afhentet af hospitalets chauffør, som kører dig til hospitalet, hvor undersøgeler og behandling påbegyndes. Det videre forløb aftales med hospitalets personale.
Tredje dag Undersøgelser og behandling fortsættes efter planen. Som regel er der mulighed for hjemrejse omkring fjerdedagen.

« Tilbage