Rejseforløb til Grækenland

Rejseforløb til Grækenland:

Rejseforløbet til Grækenland foregår på egen hånd. Hvis du ønsker at følges sammen med andre danskere, er der som regel hver søndag en gruppe danskere som rejser af sted. I Grækenland foregår det meste på dansk da kirurgen taler sproget.

Under hele rejseforløbet kan der opnås kontakt til KirurgiRejser i Danmark på vores akutnumre, som er tilgængelige 24 timer i døgnet 3538 7777 el. 2027 0777.

Under rejsen kan du også kontakte hospitalets patientkoordinator:
Vassia Kondyli tlf. +30 6936 702008.

Mediterraneo Hospital
8-12 Ilias street
Glyfada 16675
Athen, Grækenland
Tlf.: +30 210 9117000

Rejsen
Der er mulighed for at rejse både fra Kastrup og fra Billund Lufthavn, men også andre internationale lufthavne – kontakt os for yderligere information. Som regel skal alle flyafgange være tidligt om morgenen, så man lander i Athen lufthavn omkring kl. 13. Flybilletten skal selv bestilles, men lokaltransport og hotel kan med fordel reserveres af hospitalets personale, for at sikre sig at hotellet ligger i nærheden af hospitalet.

Hotel
Vi anbefaler vores patienter (og eventuelle medrejsende) at blive indlogeret på Hotel Fenix (www.fenix.gr), som med fordel kan bestilles af hospitalets personale. Prisen for hotelophold er omkring 50 – 60 € pr. nat. Der afregnes direkte med hotellet.

Dag 1 (ankomstdagen)
Ved landing inden kl. 17:00:
Du vil blive afhentet i Athens Internationale Lufthavn (Eleftherios Venizelos) af hospitalets personale, som enten transporterer dig til hotellet (Best Western Fenix Hotel) eller direkte til hospitalet for at få foretaget forundersøgelser mv. Denne service er altid gratis til hospitalet og ligeledes til hotellet, dog såfremt bestillingen af hotellet er foregået via hospitalet i Grækenland. Patienter der ikke har bestilt hotel igennem hospitalet (el. bestilt ophold på et andet hotel), står selv for at arrangere og finansiere transporten.

Det anbefales at betale lidt drikkepenge til hospitalets chauffør der henter/bringer dig til lufthavnen i Athen (evt. 10 € pr. vej), som ligeledes kan være behjælpelig med kufferter mv.

Ved landing efter kl. 17:00:
Patienten står selv for transporten fra lufthavnen til hospitalet/hotellet og skal selv betale eventuelle omkostninger i denne forbindelse.

NB: Hospitalet foretager undersøgelser frem til kl. 19. Derfor, i visse tilfælde, ved sen ankomst til Athen lufthavn, tager patienten selv en taxa direkte til hotellet og får først de nødvendige forundersøgelser tidligt dagen efter, med udførslen af selve operation senere samme dag.


Hospitalet
Ved ankomst til hospitalet vil du blive registreret, og der bliver foretaget de nødvendige forundersøgelser som bl.a. inkluderer blodprøver, røntgen af thorax og kardiologiske undersøgelser. Herefter kan du tage en taxa til hotellet – med mindre andet er aftalt. Resten af dagen er fri

NB: Der må ikke indtages hverken mad- eller drikkevarer efter klokken 19:00 på dagen inden operationsdagen.

Dag 2 (operationsdagen)
Mødetidspunktet på Mediterraneo Hospital er kl. 08:00 (medmindre andet er aftalt), og transporten til hospitalet foregår som regel på egen hånd – prisen for taxaturen er ca. 4 € hvis man er indlogeret på Fenix Hotel.
Herefter foretages forundersøgelser og konsultation for de patienter som ikke har fået gennemført dette dagen forinden. Dernæst udføres selve operationen, med efterfølgende indlæggelse på hospitalet.

Dag 3
Dagen efter operationen er der efterkontroller og opfølgning. Overnatning på hospitalet.

Dag 4
Overnatning på hospitalet.

Dag 5 (udskrivelsesdagen)
Efter konsultationen med kirurgen bliver du udskrevet fra hospitalet (senest kl.13:00). Herefter er dagen fri.
Gastric sleeve-patienter kan rejse hjem senere denne dag, men bypass-patienter skal have min. 1 dags overnatning på hotel, før de kan rejse hjem.

NB: hvis du ønsker at forlænge dit ophold på hospitalet, koster det € 500,- pr. overnatning. Transport til lufthavnen/hotellet er på egen hånd. Prisen for en taxa fra hospitalet til lufthavnen er ca. 25 €.

KirurgiRejser ønsker dig en behagelig rejse og husk at vi står til rådighed 24 timer i døgnet.

Øvrige relevante links:

Hospitalets hjemmeside:        
Billeder af hospitalet:             
Dr. Valsamidis’ hjemmeside: 
Præsentationsvideo af Dr. Valsamidis’ og hospitalet:


« Tilbage