Mediterraneo Hospital i Athen, Grækenland

Mediterraneo Hospital er et privat hospital, der ligger i Glyfada, i regionen man kalder den ​​”Athenske Riviera”. Hospitalet har 164 sengepladser og er specialiseret i behandling inden for mere end 25 forskellige medicinske områder. Hospitalets gør en dyd ud af at have en meget erfarne lægestab og kunne tilbyde de nyeste medicinske teknologier med banebrydende udstyr.

Hospitalet har mere end 273 læger tilknyttet, som strækker sig bredt fra hjertespecialister til fedmekirurger og ortopædkirurger. Hospitalet tager dagligt imod patienter fra hele Europa og ikke mindst Skandinavien igennem deres samarbejde med SOS International, som hospitalet er det eneste i Grækenland som har. Personalet er derfor vant til at behandle danske patienter, og flere af de tilknyttede læger har en Skandinavisk baggrund. Dr. Valsamidis som opererer alle KirurgiRejser patienter, taler selv dansk.

Klik her for at få et overblik over hospitalets services…

Her kan du se et overblik over hospitalets services…

Hospitalet er indrettet i lyse og glade farver, med inspirerede malerier på væggene som bl.a. skildrer Middelhavet og flotte landskaber. Der spilles en dejlig afslappende musik som skaber følelsen af at man opholder sig på et hotel – meget forskellig fra den upersonlige og sterile atmosfære der er at finde på et typisk hospital.

Præsentationsvideo af hospitalet og Dr. Valsamidis

Vælger du at Grækenland, får du mest for pengene…

 • Du bliver opereret af en dansk kirurg, uddannet i både Danmark og Sverige og som har mulighed for at tilse personlig hans patienter, både før og efter operationen i København.
 • Da Dr. Valsamidis befinder sig i København en gang hver måned så er der mulighed for at møde og snakke med ham direkte i vores lokaler på Frederiksberg.
 • Dr. Valsamidis, grækenland Dr. Valsamidis har indført begrebet ”skrædersyet operativ behandling” til overvægtige. Det betyder at du får den behandling som er bedst egnet til netop dig og dine spisevaner.
 • Allerede ved første møde bliver operationstypen valgt efter et unikt score-system, men du får selvfølgelig selv lov til at bestemme sammen med Dr. Valsamidis, hvilken operation egner dig til.
 • Dr. Valsamidis har udført de fleste Mini-Gastric Bypass operationer i Europa, men samtidig laver han både Gastric Sleeve og Gastric Bypass i rigt omfang.
 • Han opererer med de nyeste og bedste en-gangs instrumenter fra Johnson & Johnson.
 • Operationerne varer alt fra 30 til 60 min afhængig af typen af operationen som bliver valgt. Selve indlæggelsen varer højst 2 dage og er inkluderet i prisen – også selv om du måske skal forblive indlagt en dag ekstra, eller to.
 • Operationerne udføres udelukkende på Mediterraneo Hospital i Athen, som er både internationelt og skandinavisk akkrediteret og er SOS International´s ”Preferred Provider” Sygehus i Grækenland.
 • Sygehuset er moderne og privat og patienterne har glæde af individuel forplejning og behandling.
 • Personalet taler til dels skandinavisk hvilket uspringer fra Sygehusets status som SOS International´s ”Preferred Provider” i Grækenland.
 • Området Glyfada i Athen, hvor Hospitalet befinder sig, betragtes som Athens Riviera. Det ligger tæt ved vandet i smukke omgivelser og her finder du mulighed for at kombinere behandlingen med ferie.
 • Alle papirerne fra sygehuset inkl. kvitteringen med hele beløbet som operationen har kostet, er på dansk. Det betyder at du direkte kan sende dem til Regionen el. Sygeforsikringen Danmark og penge penge retur.

Vores Team

Vi består af en gruppe dedikerede medicinske experter, trænede over hele kontinentet, der primært er fokuseret på vægttabs kirurgi og langsigtet patient administration.

Vi er kompetente og i stand til at yde medicinsk støtte til dem med behovet for behandling af fedme permanent, ved hjælp af sikre, effektive og komfortable kliniske midler.

Vi tilbyder et omfattende vægttabsprogram, der er til at betale og som inkluderer en før operations konsultation og efter operations pleje i det nyeste fuld teknologisk udstyret privat hospital MEDITERRANEO HOSPITAL, beliggende i Athen, Grækenland.

team

Billeder af hospitalet

Øvrige relevante links:

Flere billeder af hospitalet:
Hospitalets hjemmeside:
Rejseforløbet til Grækenland:   


« Tilbage