CCSVI / MS-behandling – BACKUP 2014.04.03

NB: informationen på disse sider er stadig under udarbejdelse og bliver løbende opdatereret

Introduktion
Kronisk Cerebral-Spinal Venøs Insufficiens, eller CCSVI (Chronic Cerebral-Spinal Venous Insufficiencies), er en tilstand hvor venerne ikke er i stand til at dræne blodet på tilstrækkelig vis fra det centrale nervesystem og rygmarv. Oftest er det forårsaget af ekstra kranie stenose på de indre jugularisvener og azygosvenen. CCSVI kan generelt opdeles i to former, den første form er den indre indsnævring af venen selv. Den anden form skyldes sklerotisk og fibrøse klapper i venerne. Det er i disse dage stadig kontroversielt at sætte forbindelse mellem CCSVI og MS (multipel sklerose).

Pris- og kvalitetsgaranti
KirurgiRejser garanterer dig en CCSVI-behandling (efter Dr. Paolo Zamboni-metoden), med den nyeste og bedste teknologi på markedet – og så ovenikøbet med prisgaranti!

KirurgiRejser benytter i samarbejde med OLV Hospital i Aalst, Belgien de samme protokoller udviklet af Dr. Paolo Zamboni (pioner inden for CCSVI / MS-behandling). Herudover benyttes de nyeste og mest avancerede teknologier inden for diagnosticering, herunder CT-scanning, 3,0 tesla MR-scanning, Doppler / Dupplex og MRV / MRA.

CCSVI og multipel sklerose:
Tilstedeværelsen af CCSVI i MS-patienter blev første gang beskrevet af Paolo Zamboni, en italiensk vaskulær kirurg. På et senere tidspunkt dette blev bekræftet ved forskning af Dr. Zivadinov i Buffalo, NY. I sin forskning viste han, at ved personer der ikke har MS, forekommer CCSVI ikke. Forskningen blev udført på baggrund af en lille gruppe af patienter. På grund af det begrænsede antal af patienter forskningen blev udført på, er der stadig skepsis omkring resultatet. Hvorfor CCSVI er medansvarlig for MS er endnu ikke påvist, selv om der findes en masse hypoteser. Det faktum at en konstant reduceret blodgennemstrømning medfører strukturelle ændringer i hjernen, er en plausibel forklaring, om end langt fra den eneste.

NB: KirurgiRejser kan ikke holdes ansvarlig for behandlingens udfald og der findes ingen garanti for, at patienten bliver helbredt. CCSVI / MS-behandling er endnu en eksperimentel behandlingsform.

Derfor skal du vælge KirurgiRejser…
… kvalitet og sikkerhed er i højsæde!

 Pris- og kvalitetsgaranti
 Undersøgelse med de nyeste og mest avancerede teknologier, herunder CT-scanner, 3.0 tesla                               MR-scanner, doppler / dupplex og MRV / MRA.
 Højtryksballoner for at forhindre restenose
 Bliv behandlet af meget erfarne vaskulære kirurger som benytter Dr. Zamboni-metoden.
 Flere 2.600 patienter har succesfuldt fået en CCSVI / MS-behandling
 Stor kapacitet og ingen venteliste
 Du bliver behandlet af Dr. Beelen og hans team. Dr. Beelen er vaskulær kirurg som er særdeles                              anerkendt inden for sit felt med uovertruffen forskning og fortaler på vegne af MS-patienter                                      vedrørende CCSVI-behandling som det fremgår af hans publikationer og mange CCSVI                                         behandlinger.
 OLV Hospital er det mest berømte hospital i Belgien og har givet hjertekirurgi til den belgiske                            konge.
 Behandling i et vesteuropæisk land, hvor folk er flydende i engelsk, fransk og hollandsk.
 Omfattende assistance af vores rejsekoordinator.


« Tilbage